keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Maailman ihanin kuoppa sekä muita ihmeellisyyksiä

Huh, olipas pitkä otsikko! En ole pitkään aikaan ehtinyt (=jaksanut) kirjoitella, mutta korvaan sen nyt tällä pikku päivityksellä.
Lenkit Eepin kanssa ovat sujuneet nyt varsin hyvin. Viikonloppuna testasin sellaista systeemiä, jota käytetään esim. hiihtäessä, kun laitetaan koira vetämään. Eli ihme "vyö" juttu vyötäisille, johon kiinnitin Eepin hihnan :'D Kai sillä on joku hienompikin nimi, mutta ei ole ainakaan minun tiedossa.
Vaikka ajattelin että juttu päättyisi katastrofaalisesti, lenkki meni hyvin! Kun tajusimme systeemin, niin se olikin oikeastaan kätevä, kun jäi molemmat kädet vapaaksi.
Eepi oli myös kumman hellyydenkipeä lenkillä. Aina kun kyykistyin kuvaamaan, Eepi syöksähti luokseni! Se nuoli naamani perusteellisesti, tukki ison kuononsa kameran linssiin (joka oli sitten IHAN märkä!) sekä pari kertaa hyppäsi syliini retkottamaan. Oli takuulla koomisen näköstä, luojan kiitos jäällä ei ollut muita :D
Niin ja. Kuten otsikosta näkee, kohtasimme myös "maailman ihanimman kuopan".. Se oli vain pieni, säälittävä painauma lumessa, kunnes Eepi innostui siitä ja laajensi sen varsin isoksi. Se viihtyi kuopan parissa parikymmentä minuuttia, olisi ollut siinä kauemminkin, mutta sain hangessa kyhjöttämisestä tarpeekseni joten raahasin Eepin pois kuopan luota. Että tällaista siis meillä!

Pst, vihdoin tuntuu siltä että on kevät...!! Näimme nimittäin Eepin kanssa ensimmäiset pajunkissat (jotka Eepi yritti syödä) :D

Ja kuvia!


Ilmeellä :D


Hellyydenkipeä hurttanen..


Eepi kuopan kimpussa..10 kk, rakennekuva.


Ja joku ihme höttiäinen hangella, jonka Eepi yritti myös syödä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin..

2 kommenttia:

  1. Se on ihan vetovyö ;) Tai vaihtoehtoisesti hiihtovyö, hiihtämiseen tarkotetut on yleensä erityisen leveitä siit selkä osasta..

    VastaaPoista
  2. Ah, no niinpä tietenkin :D Tuo lienee sitten hiihtovyö.

    VastaaPoista

Lukijat