Eepi
Eepi on siis 05.05.2010 syntynyt jämtlanninpystykorva. Tämä pikkuherra on puoleksi minun, puoleksi erään metsästävän sukulaisen omistuksessa. Eepi siis asuu meillä, seuranaan sekarotuinen, 8.v Luna.

   Luonne: Eepi on melko tavallinen jämtti. Ystävälllinen kaikkien kaveri, aina valmis kohtaamaan uusia ihmisiä ja koiria. Ja siellä missä tapahtuu, siellä on Eepi. Mieluiten tuo otus olisi aina huomion keskipisteenä.
   Parhaimmat puolet: Eepissä on monia erittäin hyviä puolia. Parhaimmat niistä ovat takuulla ulkonäkö, ystävällinen luonne, periksiantamattomuus ja hyvät hoksottimet! Eepi on käsittämättömän nopea oppimaan uusia temppuja, ja siksi sille onkin mukavaa opettaa kaikkea hauskaa.
   Paheet: Jokaisella koiralla on omat pienet paheensa, niin on myös Eepillä, vaikka se onkin niin "mamman mussukka". Eepi on tuhonnut takuulla enemmän tavaraa kuin perheen aikaisemmat koirat yhteensä. Lisäksi meillä on harjoittelemista lenkeillä, sillä Eepi vetää.
  Kaverit: Eepin parhaimmat koirakamut ovat ehdottomasti Luna sekä kaverini omistama irlanninsetteri Kiri.
  Harrastukset: Tällä hetkellä vain riehuminen ja Lunan kiusaaminen. Tulevaisuudessa näyttelyt, metsästys ja mahdollisesti agility. Lisäksi treenaamme pienimuotoisesti koiratanssia.
Säkä ja paino:
S- 64 cm
P- 29 kg

Lukijat