sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Uusi kaveri

Tänään Eepi tapasi toisen kerran pikkuserkkuni (9 v). Viime kerralla Eepi oli vielä niin pentu, että vain riehui joten ei päästy edes kunnolla katsomaan sitä. Tällä kerralla otimme Eepin sisälle kanssamme. Pikkuserkkuni, kutsutaan häntä nyt vaikka Millaksi, pelkää vähän koiria.
Tietenkin hän pelkäsi myös Eepiä, mutta onneksi Eepi oli tosi nätisti! Loppujen lopuksi hän silitteli ja halaili Eepiä tohkeissaan. Annoin Millan myös temputtaa Eepiä.
Aluksi sellaisia koiran ohjaajalle helppoja käskyjä, kuten istu, maahan ja anna tassu. Sen jälkeen vähän "hankalempia"(hankalempia noin nuorelle ja kokemattomalle) temppuja, kuten paikka ja ympäri. Lopuksi teimme "hyppy" tempun, eli Eepi hyppäsi Millan yli!
Käytimme Eepiä myös jäällä lenkillä, Millan pyynnöstä. Sielläkin meni tosi hyvin. Juoksutimme Eepiä niin, että menimme Millan kanssa kauas toisistamme ja aina kun Eepi juoksi toisen luo, niin toinen kutsui sitä. Tästä sekä Milla että Eepi olivat innoissaan :D
Lisäksi Millalla taisi syttyä pieni rakkaudenkipinä Eepiä ja muita isoja koiria kohtaan, ainakin näistä kommenteista päätellen;
"Eepi näyttää ihan sankarikoiralta. Sellaiselta niinku dekkareissa, sellanen poliisikoira joka ottaa kiinni roistoja. Niin että se on sankari."
"Isot koirat on ihania. Niitä on kiva halata. En taida pelätä niitä enää yhtään!"
"Eepi näytti kyllä vähän pelottavalta, mutta en mie enää sitä pelkää. Se on kyllä ihana."

Eli tämän päivän saldo, Eepille yksi uusi ihmiskaveri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat