sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Täällä taas!

Suomessa ollaan. Tyhmä, ankea, luminen ja kylmä Suomi... Olenhan jo ollut täällä torstaista asti, mutta en ole vieläkään tottunut täysin. Jotenkin toivon että ikkunasta katsoessa näkisi punaisia puhelinkoppeja, lumettomat kadut ja hassuja kerrosbusseja... Mutta nyt asiaan, olen pälpättänyt ihan tarpeeksi, siirrytään aiheeseen eli Eepiin!

Kaikilla ihmisillä on joskus päiviä, kun ei vaan jaksa. Eikö? Ja tämä päivä on minulle sellainen. Aamulla herätessäni ei vaan jaksanut nousta ylös. Makasin siinä lähes 2 tuntia tuijottaen kattoa. Aikamoista koomailua... Nyt lukija tietenkin miettii, miten tämä liittyy Eepiin. Noh... Äitini nimittäin taisi olla sitä mieltä, että olin "nukkunut" ihan tarpeeksi, joten päästi Eepin huoneeseeni!
Rakkautta pursuava koira hyppäsi oitis sänkyyni, vallaten siitä lähes puolet. Se ryntäsi luokseni koko ruumis hervottomasti hytkyen, ja häntä oli kuin tuulimylly... Eepi nuoli koko naamani ja kaulani minun kikattaessa hysteerisesti, ja työnsä tehtyään se rojahti vielä hetkeksi sängylle, jonka jälkeen se loikki huoneesta pois.
Että sellainen pusupoika täällä... Sain sentään noustua ylös, ja ajattelin että kuvaan pari Eepin uutta temppua. Tässä tämänhetkinen temppulista;

-Istu (myös merkistä)
-Maahan (myös merkistä)
-Ei
-Kanna (annan jonkun tavaran ja Eepi kantaa sitä, kunnes käsken päästää irti)
-Irti
-Nouda
-Tänne (tulee luokse myös pillin äänestä)
-Paikka
-Seiso
-Anna tassu
-Toinen (antaa molemmat tassut)
-Tassut (nostaa molemmat tassut ilmaan)
-Ympäri (pyörähtää ympäri)
-Rukoile (nostaa tassut ja pään esim. tuolille, ja pitää paikoillaan kunnes sanon 'aamen')
-Kieri (harjoitellaan!!)

Ehdotelkaa uusia temppuja jos tulee mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat