sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Tekemisen puutetta

Toissapäivänä oli sitten viimeinen näyttelykurssi. Tällä kertaa meidän lisäksemme oli vain nuori collie-poika. Toisaalta se oli hyvä, sillä saatiin tosi paljon avustusta ohjaajalta.
Eepi oli juuri tullut mökiltä (poika oli viikonlopun metsällä, kävi jopa ajattamassa hirviä mutta ei saanut pyshtymään), ja oli ihan sippi. Siksi varsinkaan alussa se ei jaksanut keskittyä. Yleensä jos Eepi on väsynyt, en rupea sen kanssa treenaamaan, mutta näyttelykurssille halusin kuitenkin mennä. Loppupuolella Eepi innostui uudestaan ja meillä meni paljon paremmin.
Ai niin, jostain syystä collie on koko kurssin ajan pitänyt Eepiä palvonnan kohteenaan. Eepihän on siitä ollut ihan hämillään. Tällä kertaa annettiin koirien tauolla juoksennella hallissa keskenään, ja sehän oli molemmista niin kivaa! Ja oli mahtavan näköistä kun ne pyörivät, syöksähtelivät, juoksivat, hyppivät, heittäytyivät selälleen, nuolivat toistensa naamaa ja korvia... Pikku homppelipojat. Toivottavasti nähdään collie-pojua vielä jossain, muuten Eepin sydän särkyy.
Vähän mietityttää että mitä me nyt ruvetaan tekemään, kun kurssi on ollut aika pitkään se viikon kohokohta. Sellainen kiva yhteinen harrastus, jonne oli aina kiva mennä. Ja nyt se loppui. Pitää keksiä jotain uutta tekemistä... Tarkoituksena on kyllä opetella uusi tanssi Eepin kanssa, sillä ensimmäinen menee jo hyvin. En vain ole vielä keksinyt sopivaa musiikkia.
Ehdotuksia otetaan vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat