maanantai 10. lokakuuta 2011

Ekat mätsärit ja treeniä

Hei taas!
Sunnuntaina Eepillä (sekä omistajalla) oli erikoinen päivä. Heti aamulla pikkuveljeni kävi leikittämässä Eepiä häkissä ja sen jälkeen minä lähdin sen kanssa pyöräilylenkille.
Kotiin tultaessa Eepi olikin vähän kurainen... Niinpä se joutui pesulle. Heti kodinhoitohuoneessa Eepi älysi mikä on homman nimi, eikä meinannut millään tulla pesuhuoneeseen. Lopulta saimme sen houkutelluksi sinne, ja onnistuihan se tassujen sekä mahan pesu lopulta.
Sitten tarkastin Eepin hampaat ja harjasin sen. Silloin saapuikin kyyti ja lähdimme mätsäripaikalle. Autoon päästessään Eepi ilmeisesti luuli että lähdemme koirapuistoon, ja hämmennys olikin suuri kun lähdimmekin väärään suuntaan. Ja perillä... Valtavasti koiria! Hirveästi hälinää! Oli kyllä niiiin hämmentävää pienelle jämttiparalle...
Sisällä hallissa Eepi oli ihan kamalana. Hyppi, pomppi, vinkui, ulisi... Onneksi se rauhoittui jotenkuten paikoilleen.
Kehässä ei oikein osattu, oli aikamoista sählinkiä. Mutta loppujen lopuksi Eepi oli sinisistä neljäs, ja kotiin tuli viemisiksi vihreä ruusuke sekä nameja :)
Viideltä olikin sitten näyttelykurssin aika, ensimmäistä kertaa koirat mukana. Eepin lisäksi siellä oli neljä muuta koiraa. Harjoiteltiin koiran liikuttamista ja muutenkin kehässä liikkumista.
Meni ihmeen hyvin, Eepi oli todella nätisti vaikka aluksi tilanne tietysti ihmetytti.
Ja kurssilla tuli tajuttua miten surkeasti olin "esittänyt" Eepin mätsäreissä, hävettää... :'D Mutta eihän sitä aina voi osata!

Tuon näyttelytouhun kanssa meillä ei ole muutenkaan mikään kiire. Mennään ihan omaan tahtiin, mikä on parhaaksi Eepille ja minulle. Seuraavia mätsäreitä odotellessa...

5 kommenttia:

 1. Nonii, ihan hyvinhän siel mätsäreis sitte menny! Olisi voinut mennä huonomminkin :D

  VastaaPoista
 2. Hahah, kiitos! :D Ja totta. Saahan sitä ekalla kerralla vähän sählätä..

  VastaaPoista
 3. Felixin kanssa molemmat mätsärit, joissa ollaan käyty, ovat olleet yhtä sähläystä :,D

  VastaaPoista
 4. Treeniä treeniä vaan! Kolmas kerta toden sanoo..? :D

  VastaaPoista

Lukijat