keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Syksyn iloja ilopillerin tapaan

Nyt on siis se aika kun juomakupissa oleva vesi on aina aamulla jäässä. Eepi ei pikkupakkasesta välitä, mutta itselläni kauhistuttaa jo etukäteen tuleva lumi sekä kylmyys. Viime talvena Eepi heitti kopistaan kaikki purut ulos ja repi oviaukon edessä olevan kankaan pois, mutta tänävuonna Eepi on toistaiseksi antanut purujen olla paikoillaan. Kun tulee lisää pakkasta, pitänee koettaa laittaa uudestaan kangas oviaukon eteen. Jos se antaisi sen tällä kertaa olla...
Pitkään aikaan ei ole tapahtunut mitään erikoisempaa. Ollaan käyty näyttelykurssilla, ja siellä meneekin jo tosi hyvin! Sekä Eepi että minä olemme edistyneet paljon... Noh, ei ihme koska lähdettiin 0-tasosta liikkeelle. Mutta jos tätä menoa jatkuu, uskalletaan ehkä lähteä juhannusnäyttelyihin :)
Näyttelykurssi on ollut kyllä tosi hyvä juttu meille. Vain yksi juttu on vähän haitannut: se kestää kokonaisen tunnin. Vaikka Eepiä kuinka motivoi, ei se jaksa kesittyä niin kauaa. Namupalat ei kiinnosta kauaa, ja jos lelun avulla yrittää saada sen kiinnostumaan, menee homma ihan yli.
Kotonakin treenatessa Eepi jaksaa keskittyä hyvällä tuurilla vartin ajan johonkin juttuun, mutta sitten pitää lopettaa kun huomaa että Eepillä rupeaa jo kyllästyttämään.
Eepillä ei muutenkaan ole juurikaan miellyttämishalua, mikä tekee koulutuksen mielenkiintoiseksi. Jos sillä on sellainen päivä että tekeminen ei kiinnosta, niin on turha edes yrittää opettaa sille jotain uutta.
Mutta onhan Eepi todella älykäs, oikealla tuulella ollessaan se oppii hurjan nopeasti. Meillä onkin tavoitteena että ennenkuin se täyttää 5 v, se osaisi 50 temppua. 21 jäljellä!
Ai niin, ollaanhan me käyty myös mökillä. Eepi on saanut käydä myös pari kertaa metsällä. Ensimmäisenä päivänä se juoksi päälle 20 km ja haki hyvin, mutta toisena päivänä meno oli laiskempaa. Toivotaan että ensiviikolla poika pääsisi uudestaan mökille :)

P.S. Tuo pikkupoika on tosi toimelias. Öisin se on mökillä raahannut ulos hiilisäkkejä, peiton ja pelastusliivit, ja silponnut niitä keskelle pihaa. Hmm...
P.P.S. Karvanlöhtöaika= aaargt!
P.P.P.S. Niin ja tässä niitä kuvia jotka lupasin, melkein kaikki kuvat ovat otettu mökillä.
"No niin, yritetään pysytä tässä coolina vaikka vähän haukotutt..."


"AAAAAAAAAAA"


"Äää mamma sä kuvasit!"
Riehupelle onnistui saamaan haavan juoksulenkillä, ei hajuakaan mistä.. Liekö puuhun törmännyt..


Toimelias poika.
Sukulaissielu.

Kerro kerro kuvastin, ken on jämtti kaunehin?


Sulokas kuin saimaannorppa.'Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat