perjantai 14. tammikuuta 2011

Myöhäinen päivitys viikonlopulta!

Jälleen pieni päivitys, ja kuten otsikosta voitte päätellä, vähän myöhässä tulee! Kirjoitan nimittäin viime viikonlopun mökkireissusta, jostain syystä olen laiskana ihmisenä lykännyt kirjoittamista... Okei, pieni puolustus, en ole LAISKA, minulla on vähän kiireitä kun koulukin alkoi. Tuo kuulostaa reilummalta minua sekä blogin lukijoita kohtaan, eikö? Ja nyt lopetan nämä turhat höpötykset ja siirryn asiaan! :D

Suuntasimme mökille vain päiväksi, lähdimme aamulla ja palasimme illalla takaisin.
Eepi valtasi perinteisesti takakontin, ja Luna raasu joutui istumaan kun Eepi taas löhöili koko pituudellaan Lunan jalkojen juuressa.
Mökillä molemmat koiruudet saivat nauttia hirvenpään puolikkaasta (yäk). Tosin, aluksi Luna, joka sai olla vapaana mökin pihassa, vei Eepinkin puolikkaan! Eepi parka ei uskaltanut mennä lähellekkään Lunaa, joka puolusti "saalistaan". Mokoma otus! Onneksi Eepi sai lopulta oman osuutensa...
Jossain välissä borbercollie Rasmus tuli käväisemään luvatta pihassamme. Se on siis puolituttujen koira, joka tulee AINA moikkaamaan meitä kun tulemme mökille. Lienee ihastunut Lunaan..

Kävimme myös katsomassa Eepin äitiä ja veljeä. Eepin velipoika oli TODELLA iso! Samaa näköä Eepin kanssa, mutta leveämpi, korkeampi ja muutenkin massiivisempi. Siis enemmän isukkinsa näköinen, kun taas meidän Eepi muistuttaa äitiään Jennaa.

Ja tässä kuvia!


Eepin mamma Jenna kerjää huomiota


Eepi mökin pihalla


Eepi ja Rasmus

Pst, anteeksi kiireessä kirjoitettu päivitys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat