lauantai 22. tammikuuta 2011

Koirapuistoilua

Koska tänään aurinko jäi pilvien taakse, jäi perinteinen lauantain aamulenkki jäällä väliin. Sinne on paljon ihanampi mennä auringon noustessa, eikä harmaa keli innostanut. Mutta onneksi tälle päivälle saatiin jotain muuta kivaa tekemistä, koirapuistoilua!
Tapasimme ystäväni ja hänen koiransa, irlanninsetteri Kirin, yhden aikoihin koirapuistoa vastapäätä. Molemmat koirat menivät ihan hulluiksi kun näkivät toisensa, ja molemmissa oli täysi työ pitelemisessä! Onneksi pääsimme ehjänä tien toiselle puolen, koirapuistoon.
Siellä suuntasimme jälleen puiston toiselle puolelle, jossa ei yleensä ole ketään. Päästimme koirat irti, ja siitäpä vasta riemu repesi, kun kaverukset pääsivät riehumaan... :D Mikä voisikaan olla parempaa, tarvii vain vahtia vieressä kun kaksi energiapommia juoksevat itsensä läkähdyksiin?
Ja koirilla oli takuulla huippukivaa! Lumi vain pöllysi, kun koirat juoksentelivat toistensa perässä ja hyppelivät hangessa kuin päättömät kanat. Kiri oli muuten paljon viisaampi kuin Eepi, se juoksenteli valmiiksi tallattuja polkuja pitkin, kun taas Eepi... Se juoksi suoraan hangesta läpi, ei ihme että se ei ikinä saanut Kiriä kiinni.

Niin ja, Eepi oli yllättävän nätisti. Karkasihan se pari kertaa koirapuiston toiseen päähän muiden koirien luo, rikkoi fleksinsä ja kiskaisi minut muutaman kerran kumoon, mutta.... Mitäpä siitä, nythän Eepi nukkuu koko loppuillan, kiitos 1½ tunnin riehumisen :D

Ja tässä valittuja paloja!


Hymypoika :3


Järjen jättiläinen... (Yep, se on hihnassa. Laitettiin koirulit kiinni siksi aikaa kun juotiin glögit)


Eepi ei tajua mitä Kiri tekee :D Kiri-raasulla jää nimittäin lumi herkästi tassuihin kiinni... Ja Eepi näki tällaista ensimmäistä kertaa!


"Isoäiti, isoäiti, miksi sinulla on noin suuret hampaat?"


Yhteentörmäys, ja lumi lentää!


Olis kyllä kiva jos noista kahdesta sais ees YHDEN edustavan kuvan!

Eepi katsoo jonnekkin kaukaisuuteen, Kiri hössöttää vieressä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat