tiistai 5. heinäkuuta 2011

Lapsenvahti

Hei jälleen! Ajattelin päivittää vähän meidän kuulumisia, sillä olen huomenna lähdössä pienelle kesälomareissulle melkein viikoksi. Voi ei, 5 päivää ilman Eepiä! Saas nähdä miten siitä selviää..

Noh, kuitenkin. Meillä on nyt ollut sisko, hänen miehensä ja heidän muksunsa (1.v) kylässä. Ja se lapsi RAKASTAA Eepiä! Kummasti ilme kirkastuu kun pääsee Eepin häkin viereen katselemaan Eepin touhottamista.
Ja Empuska tietenkin tykkää, kun saa huomiota osakseen. Niinpä se käy usein häkin vieressä katsomassa pientä ihailijaansa, nuolaisee vähän sormia niin että saa lapsen kikattamaan, ja heiluttaa tietenkin tohkeissaan häntäänsä.. Molemmilla on hauskaa :D Olin aluksi vähän kauhuissani, että jos Eepi saa vaikka päähänsä näykkäystä lasta, mutta huoli oli turha.
Kun lapsi tökki Eepiä silmäluomeen-> Eepi laittoi vain silmän kiinni ja heilutti häntää. Kun lapsi ottaa Eepiä turkista-> Eepi ei välitä yhtään. Kun lapsi taputtaa vähemmän hellästi Eepiä tai yrittää tarttua kuonosta, Eepi vain nuolaisee muksun sormia.
Tietenkin ollaan koko ajan vierellä ja vahditaan ettei vaavi käsittele Eepiä kovin kovakouraisesti, mutta Eepi on toistaiseksi lähinnä ihastunut pieneen otukseen.

Onneksi Eepi on kiltti mössykkä, oikea kultapoju.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat