maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus

Hei pitkästä aikaa! Hitsi, olenpas ollut laiska päivittämään. Siihen tulee nyt muutos, tästä hetkestä alkaen.
Juhannus vietettiin perinteisesti mökillä. Eepi nautti siitä että sai olla ulkona ja aikalailla huomion keskipisteenä (serkun 7.v lapsi rakastaa Eepiä!), mitä nyt mäkärät vähän kiusasivat.
Eepi on muuten tulossa vähän aikuismaisemmaksi. Luonne tuntuu tasoittuneen, eikä se ole pitkään aikaan kyseenalaistanut paikkaani johtajana. Jes!
Lisäksi Eepi tottelee nyt muitakin paremmin. Se totteli serkun lastakin, ennen Eepi nimittäin katseli kokemattomempia koiran käsittelijöitä lähes halveksuvasti. "Hah, luuletko että minä sinua tottelen?"-asenne on vaihtunut "Okei, teen tän, tuon herkkupalan takia nimittäin.."-asenteeseen. Jos käsittelijä on kokematon, Eepi jättää välillä (tahallaan) tottelematta. Silloin se katsoo minuun kuin kysyen vahvistusta, tai vaihtoehtoisesti käpsyttelee jalkojeni juureen istumaan.
Oma paikkani on Eepin näkökulmasta ilmeisesti 1-pomo, jota se tottelee yleensä tehokkaimmin. Esimerkkinä: kun Eepi oli olohuoneessa veljeni kanssa, Eepi hyppäsi sohvalle. Kun veljeni komensi Eepiä alas, se ei liikahtanutkaan. Kun minä astuin huoneeseen, tarvi vain kerran komentaa niin Eepi hyppäsi lattialle.
Se, että minulla on nyt selvä rooli Eepin "pomona", on vain vahvistanut minun ja Eepin välistä suhdetta. Elämä tuntuu paljon helpommalta ilman Eepin uhmailua. Ja Eepi on lopullisesti vahvistanut paikkansa parhaana ystävänäni, kuten koiran pitääkin :)

Tässä sitten vähän kuvia juhannuksesta ja sitä edeltävästä ajasta:


Kiri kaivaa, Eepi ihmettelee.


Rakenne nyt.


Luna ja Eepi autossa möllöttämässä..


Mikä hylje tuo onkaan! :D


Mökin pihassa.
Sillalla katsomassa Tammea.
Joki on jännä...


"Uh???"
Ikkunan läpi kuvattu raato.


"Yääk, mikä mul on suussa..."


"Haa, ja nyt voi taas hymyillä!"
Eepi sai palloilla veljeni kanssa, näytti olevan kivaa.. molemmilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat