sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Maailman kamalin piski

Anteeksi kun en ole päivittänyt pitkään aikaan! Ja se johtuu silkasta laiskuudesta. Anteeksi. Korvaan tämän epätavallisen suurella määrällä kuvia!

Kesäloman alku on mennyt ihan mukavasti, ollaan käyty Eepin kanssa joka päivä rannalla, kiitos kamalien hellelukemien. Onneksi Eepi tykkää kahlata ja räpiä vedessä. Olen monena päivänä yrittänyt saada Eepiä uimaan, ja eilen se viimein onnistui. Tai noh, en tiedä lasketaanko se uimiseksi, mutta jotain sen kaltaista kuitenkin!
Olin itse kahlannut niin syvälle kuin pystyin menemään niin etteivät shortsit kastuneet. Houkuttelin Eepiä namupalan avulla luokseni, ja se tuottikin sitten toivotun tuloksen. Pari pientä tassunhuitomista niin ettei jalat koskeneet pohjaan, koko selkä kastui. Vain pää ja häntä pysyivät kuivina. Jee!
Kamalan helteen vuoksi on ollut myös hirveitä ukkoskuuroja. Mutta onneksi Eepi ei välitä niistä. Se koira on rohkeampi kuin minä... Vaikka kuinka jyrisee, Eepi makoilee koppinsa edessä ja heiluttaa häntää. Ei mikään heikkohermoinen piski.
Viime kesänä, kun Eepi oli pentu, olin yhden ukkosmyrskyn aikana leikkinyt pihalla sateessa Eepin kanssa, jotta Eepi tottuisi ukkoseen. Oli näköjään kannattavaa, kun ei nykyisin ukkosesta hätkähdä.

Ai niin. Palataanpas otsikkoon, "maailman kamalin piski".
Eilen illalla käytin äitini kanssa Eepiä ja Lunaa lenkillä rannalla. Ihan kivasti meni, koirat saivat kahlailla ja Eepi oli suht nätisti.
Mutta sitten kun lähdettiin kotia päin... Rannalla oli kaksi tyyppiä kera kahden terrierin.
Noh, kiersimme ne mahdollisimman kaukaa, sillä Luna ei pidä muista koirista, ja Eepin käytöksessä on parantamisen varaa. Eepi yritti kiskoa koiria kohti, mutta pidin sen aisoissa. Mutta hupsistakeikkaa- toinen terrieri juoksi meitä kohti! Seuraavaksi tapahtumat etenivät nopeasti. Luna rupesi räksyttämään-> Eepi sekosi ja hyppeli terrierin lähellä-> terrieri juoksi kauemmas-> Eepi yritti seurata, vetaisi minut kumoon-> raahauduin selälläni nurmikolla jonkun matkaa huutaen ja kiroten. Sitten en oikein tiedä mitä tapahtui, mutta pääsin ylös ja sain otettua Eepin takaisin hallintaan. Huusin, kirosin ja raivosin Eepille järkyttävän paljon.
Toinen tyypeistä sai otettua terrierin niskasta kiinni ja heitti sen veteen.
Lähdettiin kävelemään kotia kohti, minä edelleen muristen Eepille. Kotona Eepi pääsi heti häkkiin, eikä minulla ole nyt mitään mielenkiintoa nähdä mokomaa elukkaa. Taitaa olla niin, että joku muu saa ruokkia pirulaisen tänään....

Jottei päivitys mene ihan negatiiviseksi, niin tässäpä näitä kuvia:


Se on tyhmä.


Rakenne, 1v 1 kk.
Koirapuistossa Eepi sai kaverin jonka kanssa kiskoa keppiä :D


" Hmm, siinä se keppi nyt olisi..."

"Mamaa, se ei anna mulle tuota keppiä!"


"ANNA SE KEPPI!!"


"Pliiiis, mä pyydän....."
2 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia ja ihana mussukka Eepi... Glenin mielestä Eepi näyttää ihan pennulta! Kieltämättä aika vauvannäköinen kesäturkissaan :) Lisää kuvia vaan kiitos!

    VastaaPoista
  2. Se on kamala piski, ei mikään ihana mussukka! :D
    Mutta totta, kyllä se aika vaavi on.
    Lisää kuvia tulee heti kun jaksan laittaa koneelle :>

    VastaaPoista

Lukijat