tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulu ja sen jälkeistä aikaa

Eepin Joulu sujui rauhallisissa merkeissä. Löhöilyä sisällä, Lunan kanssa leikkimistä ja herkkuruokaa, mikä voisikaan olla paremmin? ;3 Lisäksi runsaasti huomiota ja hemmottelua!
Jouluaamuna käytimme Eepiä ja Lunaa lenkillä, mutta koirat lenkittivät itse itsensä juoksentelemalla jäällä... Sisälle päästyään molemmat simahtivat.

Joulun jälkeinen aika on myös ollut suht rauhallista, kun Eepille on paljon aikaa. Omistajalla, tällä joka tätä blogia kirjoittaa, on nimittäin joululoma meneillään. Jes! Ehtii kouluttaa Eepiä, käydä pitkiä lenkkejä ja hemmotella sekä itseään että koiraa.
Eepi on ihan innoissaan huomiosta, se kun on sellainen sylipötkylä... Äsken tulimme väsytyslenkiltä (juoksentelimme jäällä, Eepi sai olla vapaana... Molemmat väsähtivät, sekä minä että Eepi!), ja perinteisesti jäimme löhöämään lattialle lenkin päätteeksi. Eepi makasi puoleksi sylissäni, silmät kiinni ja suu hymyssä. Laatuaikaa! Tällaisia pieniä hetkiä rakastan. Ja Eepi myös, jos se saisi päättää niin eläisi koko elämänsä lenkkeillen ja löhöillen rapsuteltavana....

Eipä tässä siis erikoisempia, tällainen lyhyt päivitys vain näin Joulun jälkeen ;> Ensi kerralla pidemmin!

Ja vielä kuva Eepistä, Jouluaamun lenkiltä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat