maanantai 13. joulukuuta 2010

Temppulistausta ynnä muuta...Hepsun taas, tässäpä ensimmäinen 'kunnon' päivitys blogiin.
Nyt on taas se aika vuodesta, kun on pimeää, kylmää ja ankeaa.. Tälläkin hetkellä sellaset -20 astetta pakkasta, ja ulkona sysimustaa. Hyrr..! Ja Eepi makoilee hangella ja työntää päänsä lumikinoksiin... Iskee omistajalla kateus, kyllä kelpaisi itellekki tuollainen turkki!
Tosin, sisällä sillä tuleekin helposti kuuma. Kun Eepi ja Luna ovat tunnin riehuneet sisällä, alkaa Eepi läähättää kuin vimmattu ja tahtoo ulos. Ulos päästyään koira sukeltaa lumihankeen omistajan puistellessa päätänsä :D

Nyt Eepi on sisällä, ihan yliaktiivisena... Se Lunan menettämään hermonsa, ja Luna anelikin päästä ulos. Niinpä Luna onkin nyt ulkona juoksulangassa, poissa Eepin teräviltä hampailta (joilla se tarttuu aina Lunan hännästä kiinni..).
Laiskana en jaksanut alkaa leikkimään Eepin kanssa, joten nappasin pakasteesta kongin (sisällä maksamakkaraa), ja annoin Eepille tuhottavaksi. Siinäpä sille hommaa..!
Oli muuten aika näky, kun näytin Eepille kongia... Koira teki perinteisesti kaikki osaamansa temput, meni istualleen, maahan, takaisin istualleen, ojensi tassua ja nosti sitten molemmat tassut ilmaan. Se show oli kyllä kongin arvoinen, täytyy myöntää!

Niin ja, tempuista puheen ollen, päätin nyt ajan kuluksi ja blogin täytteeksi listata tänne Eepin tähän asti oppimia temppuja, niitä kun tuntuu olevan jo ihan kiitettävä kasa!

-Istu (myös merkistä)
-Maahan (myös merkistä)
-Ei
-Kanna (annan jonkun tavaran ja Eepi kantaa sitä, kunnes käsken päästää irti)
-Irti
-Nouda
-Tänne (tulee luokse myös pillin äänestä)
-Paikka
-Seiso
-Anna tassu
-Toinen (antaa molemmat tassut)
-Ympäri (harjoitellaan vielä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat