keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Koiratanssia ja kuvia

Anteeksi kurja otsikointi! Mutta valitettavasti en pysty nyt parempaan, aivot lienevät jumissa. Joka tapauksessa, otsikossa kiteytyykin tämän blogipäivityksen aihe(et).

Olemme siis alkaneet harrastamaan Eepin kanssa koiratanssia. Tai noh, yritys on ainakin kova! Treenaamme täällä kotona, ja kuviot ovatkin jo aikalailla selvillä. Onneksi Eepi on nopea oppimaan! Hyödynnän tanssissa Eepin oppimia vanhoja temppuja, joista tuo "tanssi" sitten koostuukin suurimmaksi osaksi.
Ollaan päästy jo alkuun, vaikka se lieneekin ulkopuolisen silmin katsottuna aika säälittävää touhua... Mutta hei, pakko se on jostain aloittaa! Tänään olen pitänyt jo 3 treenikertaa, välissä tietenkin pitkät leikki,-ja riehumistauot niin Eepi jaksaa keskittyä. Ja kyllä tuo koira näyttää tykkäävän.
Sitten kun olemme saaneet tuon harjoittelun edistymään niin että se ei enää näytä amatöörimäiseltä heilumiselta, niin voisin ladata tänne videonkin touhusta... Okei, eli video tulee nähtäväksi parin vuoden päästä, jos silloinkaan ;)

Niin ja, minähän lupasin kuviakin! Tässä siis viime lauantain lenkiltä kuvia. Eepi sai taas riehua jäällä, ja siitä saikin otettua varsin mainioita kuvia.Muka hieno katse kaukaisuuteen...


Innostuin leikkimään Eepin kanssa :'D


Eh?


Jäniskoikkakenguruloikka :D


Graur. Aika pahan näköiset hampaat.


Ja lumi lentää, jälleen...


Se nyt vaan on niin urvelon näkönen :D

Rakastan tuota nassua! Sehän hymyilee, ihan selvästi, eikös?


Ei niin sulava ballerina...


Vielä lopuksi tuollainen mahtava, jämttimäinen hymy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat