tiistai 15. marraskuuta 2011

Kuulumisia Louelta

Hei! Sunnuntai iltana tultiin sitten Eepin kanssa tänne Louelle. Huomaa heti että koira on mukana, kun mukaan otettavien tavaroiden määrä tuplaantuu...
Eepi on toistaiseksi viihtynyt täällä oikein hyvin. Ehdin käyttää sitä lenkillä useita kertoja päivässä, ja olemme käyneet aidatulla agilityradalla vähän treenaamassa (ja leikkimässä). Olen vienyt Eepin häkkiin leluja ja luita, jotta pojalla olisi tekemistä kun olen tunneilla/päivystämässä. Onneksi häkki on ihan hyvän kokoinen, niin Eepi saa vähän riehua siellä :)
Aluksihan Eepi oli ihan ihmeissään, kun vietiin vieraaseen paikkaan jossa on lähettyvillä paljon muita koiria. Ja ihania hajuja kaikkialla! Mutta onneksi poju on sopeutunut tosi hyvin, vaikka ne tuoksut kyllä houkuttelisi... Jopa hevosiin Eepi on tottunut, ei enää välitä niistä yhtään. Ihan hyödyllinen taito tämäkin.
Huomenna yritän jaksaa raahautua lounaan jälkeen agikentälle, sillä tänään ehdittiin sinne vain kerran. Yritän opettaa Eepin menemään putkesta, mikä onkin hankala homma. Jospa tämän viikon aikana edistyttäisiin sen suhteen edes vähän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat