sunnuntai 13. marraskuuta 2011

ÄÄNESTYS!

Anteeksi, anteeksi, anteeksi... En ole päivittänyt pitkään aikaan! Johtuu siitä että nettimme rupesi kettuilemaan, ja koulussa aika menee kaikkeen muuhun kuin blogin kirjoitteluun.
Mutta ilouutisia: viime viikonloppuna Eepi haukkui hirveä! Valitettavasti liian kaukana, mutta tärkeintä on että poika on tajunnut homman jujun :) Eilen Eepi lähti toisen omistajan mukana Niesiin metsälle, ja tulee tänään illemmalla takaisin. Toivotaan että siellä menee hyvin, ainakin Eepi oli täynnä energiaa kun lähti sinne.
Minulla on ensi viikolla hevostenhoitoviikko, eli olen koko viikon Louella. Mutta ilokseni sain ottaa Eepin mukaan! Eepillä on siellä varattuna ulkohäkki, sisälle en voi koiraa ottaa mutta Eepi viihtyykin paljon paremmin ulkona. Viimeksi kun minulla oli eläintenhoitoviikko en tajunnut kysyä voisinko ottaa Eepin, ja sitten sitä olikin hirmuinen ikävä. Kirjoittelen takuulla ensi viikolla sitten että miten meillä menee!

Ai niin, kaipailisin mielipidettänne... Olisi tarkoituksena alkaa harjoittelemaan Eepin kanssa uutta tanssia, mutta en saa päätettyä mihin musiikkiin teen sen. Helppi on siis hyvin tärkeää! :D
Tässä vaihtoehtoja, saa myös ehdotella muita:

1. Dansa Kuduro
2. One step at time
3. Caramelldansen
4. Social butterfly
5. Allez! Ola! Olé!
6. Joku muu, mikä?

4 kommenttia:

  1. social butterfly vois olla aika kiva:) tai sit toi ' Allez! Ola! Olé! '

    VastaaPoista
  2. dansa kuduro saattais olla aika vauhdikas, mut Social butterflyssä on semmost kivaa rytmii mihi saattais keksii jotai hyvii liikkeit :3

    VastaaPoista

Lukijat