sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Hei! Anteeksi kun en ole päivittänyt kahteen viikkoon. Tähän on kuitenkin pätevä syy; ei ole ollut aikaa. Surkeiden linkkuyhteyksien takia olen kotona vasta puoli kuudelta, eikä sitten ehdi tehdä juuri mitään. Ja viime viikonloppu meni maatalousmessuilla hommissa.
Mutta olen kuitenkin ehtinyt olla Eepin kanssa! Ja on tapahtunut vaikka ja mitä... Esimerkiksi Eepi on käynyt kahdesti karkureissulla. Ensimmäinen kerta tapahtui silloin kun olin messuilla, ja kuljin tapauksesta vasta jälkikäteen. Oli kuulema saanut itse oven auki ja lähtenyt käppäilemään. Puolen tunnin päästä joku mies oli löytänyt Eepin. Oli puhelimessa kehunut Eepiä mukavaksi koiraksi :D
Toisella karkureissulla Eepi ehti olla kateissa noin 10 minuuttia ja tuli itse takaisin, mutta aiheuttihan sekin harmaita hiuksia.

Kävimme muuten viime viikon keskiviikkona mätsäreissä katselemassa. Eepi käyttäytyi yllättävän nätisti, paljon paremmin kuin kuvittelin. Noh, kyllähän se välillä veti ja vikisi, mutta osasi myös rauhoittua. Suurimman osan ajasta se olikin rauhallisena. Nyt aletaankin sitten harjoittelemaan, jos joskus uskaltauduttaisiin osallistua mätsäreihin! :) Ostin jo näyttelyhihnankin, tästä se lähtee...

Nyt minulla on ollut "Eepivapaa" viikonloppu, sillä Eepi lähti eilen toisen omistajansa kanssa mökille. Pääsee etsimään hirven jälkiä, toivottavasti se tajuaa mikä on jutun juju.

Kuvia mökiltä ja muualtakin;


Eepin kanssa laavulla.


Käytiin mökillä veneilemässä...


Vesi oli tosi mielenkiintoista!
Mangustikoira. Noin se aina istuu...


Edustavimmillaan?


Mökillä Eepi sai juoksennella vapaana.


Fiksu.
Ai että rakastan Eepin naamaa! Se on niin ilmeikäs koira :D
Rakennetta.

1 kommentti:

  1. Aivan ihania kuvia... ikävä Eepulia! Meillä molemmilla :D t. A&G

    VastaaPoista

Lukijat