keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mätsärit

Anteeksi etten ole kirjoittanut! Syynä laiskuus ja koulukiireet. Mutta sovitaan että ensi kerralla kun päivitän, niin teen sen kunnolla ja laitan paljon kuvia mukaan.
Viime sunnuntaina oli siis mätsärit. Sitä ennen käytiin vähän koirapuistossa purkamassa Eepistä virtoja, ja sitten lähdettiinkin ajelemaan kohti mätsäreitä.
Aluksi Eepi oli hermona koirapaljoudesta ja rupesikin käyttäytymään kusipäisesti ("en kuule sua, vedän tänne, meen tonne, ei kiinnosta, uik uik uik...."), mutta pikkuhiljaa se tottui. Hallissa saimme vallattua oman pienen nurkan jonne asetuimmekin odottamaan vuoroamme. Vieressämme odotteli labbis-neito, joka oli Eepin mielestä aivan vastustamattoman ihana. Eepi huokaili, tuijotteli, yritti hivuttautua lähemmäs ja välillä jopa vetää sinne päin. Onneksi se osasi olla kunnollakin.
Kehään päästessä Eepi käyttäytyi harvinaisen hyvin. Sain sen aseteltua seisomaan ja Eepi jopa pysyikin oikeassa asennossa. Tällä kertaa ryhtikin oli hyvä! Ainoa asia joka mättäsi, oli korvat. Ihan luimullaan. Taas. Noh, pääasia että Eepi käyttäytyy nätisti ja seisominen alkaa luonnistua.
Mutta sininen siis saatiin, ja sitten jälleen odottelemaan. Kohta sinisen saaneet pyydettiinkin kehään, missä sain Eepin seisomaan hienosti ja korvatkin olivat pystyssä! Mutta sitten joku puuttui, joten sinisiä ei pystytty vielä arvostelemaan. Joten takaisin kehän laidalle odottelemaan, ja punaiset arvosteltiin ensin. Tässä välissä Eepillä meni jo kärsivällisyys touhuun, ja kun päästiin lopulta kehään, oli Eepi jo väsähtänyt. Kun ei löytynyt kiinnostusta, ei löytynyt myöskään ryhtiä tai motivaatiota touhuun. Siitä huolimatta Eepi jaksoi seurata ihmeen hyvin, mutta harmiksi emme sijoittuneet.
Rupeamme siis harjoittelemaan tuota että korvat olisivat pystyssä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat