maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet?


Hauskaa Uutta Vuotta kaikille blogin lukijoille!! ♥
Me vietimme uuden vuoden perinteisesti mökillä. Mukana olikin paljon porukkaa; minä, pikkuveli, isosisko+hänen miehensä+lapsi, vanhempani, tätini+hänen miesystävänsä sekä tätini kolme lastenlasta. Ja tietenkin Eepi, Luna ja tätini koira Siri. Eli 12 ihmistä ja kolme koiraa!
Saavuimme mökille jo perjantai-iltana vanhempieni, veljeni ja koirien kanssa. Muut tulisivat seuraava päivänä. Koska nyt on ollut vähän enemmän pakkasta (-10, vov...), Eepi sai koppiinsa lisää täytettä. Laitoin sinne vanhan, paksun peiton, päälle levittelin puruja.
Koko syksyn Eepi on nukkunut toisessa mökkirakennuksessa ('vanha puoli'), jossa ovi on ollut sepposen selällään ja heti sisällä oven vieressä patja Eepille. Päätimme että Eepi nukkuisi nyt kopissa, ettei sisälle sada lunta. Nooh, illalla Eepi meni koppiin nukkumaan, mutta aamulla koira löytyi vanhalta puolelta nukkumasta. Tiedä häntä miten se oli saanut oven auki... Noh, seuraavankin yön Eepi sai nukkua siellä, kerta koppi ei kelvannut.
Lauantaina kävimme juoksuttamassa Eepiä moottorikelkan perässä, ja poika saikin siinä mukavasti liikuntaa. Kävihän se elikko vähän harhateilläkin, meni nimittäin moikkaamaan mammaansa ja velipoikaa jotka asuvat lähistöllä.
Päivällä tulivat siskoni perheineen sekä tätini porukkansa kera. 7, 5 ja 4-vuotiaat lapset ihastuivat heti Eepiin! Niinpä koko viikonlopun Eepi sai viettää ihailijajoukon keskellä. Vaikka tiedän että Eepi on todella kiltti, niin kyllä sitä välillä melkein hirvitti katsoa kuinka lapset hyörivät Eepin ympärillä halaillen sitä takaapäin, lappaen lunta Eepin selkään tai huudellen sen nimeä jatkuvasti. Piti välillä muistuttaa, että vaikka Eepi on kiltti, niin muistakaa että kaikki koirat ei tykkää kun heitellään lunta päälle tai huudellaan vieressä, äkillisistä halauksista puhumattakaan!
Noh, Eepi oli kyllä onnessaan saamastaan huomiosta ja palkitsi lapset nuolemalla niiden naamoja ja hakemalla keppiä, reipas koira :)
Illalla olikin ilotulitteiden aika. Meillä oli vain pari perhosta, pata ja suihkuja, mutta nähtiinhän me muiden ampumia raketteja. Eepi pelkäsi viime vuonna vähän pauketta, joten rapsuttelin sitä kun Eepi makoili kopissa. Suihkuja Eepi vähän ihmetteli, tuijotti niitä käännellen päätänsä, mutta ei pelännyt. Kun ensimmäiset raketit pamahtivat, Eepi oli vähän hermostunut, mutta rauhoittui pian. Se nimittäin tajusi mennä koppiin lepäämään, ja minä rauhoittelin sitä puhumalla ja rapsuttelemalla. Eipä se sitten enää hermoillutkaan, söi jopa iltaruokansa.

Meidän uuden vuoden vastaanotto oli siis varsin onnistunut :) Ja nyt, 2012, edessä uudet tavoitteet ja paljon uusia tohinoita!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa että teillä oli tosi kiva uusvuosi! oltaspa oltu siellä... Me vaan täällä vesisateessa kökötettiin :/ Hauskaa vuotta 2012! Terkuin A & G & B

    VastaaPoista
  2. Noh, toivottavasti ootte täällä sitten seuraavana Uutena vuotena :)Hauskaa uutta vuotta sinnekkin!

    VastaaPoista

Lukijat